Csoportkép a gimnázium aulájában

Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és Kollégium

Itt az oldal eleje
SzIG | Főoldal

Szóbeli felvételi vizsgák angol nyelvből

Szóbeli vizsgát csak az emelt óraszámú angol nyelvi képzésre jelentkezőknek kell tenniük. A szóbeli meghallgatásokra 2020. február 26-27-én kerül sor. A jelentkezőket általános iskolájukon keresztül értesítjük a pontos időpontról!

A szóbeli vizsga követelményei

HIK – Botlik Viktória

A Horváth István Károly Ókortudományi és Latin Nyelvi Verseny plakátja

Iskolánk 12. C osztályos tanulója, Botlik Viktória a Horváth István Károly Ókortudományi és Latin Nyelvi Verseny 2019–2020-as évadának országos döntőjében 21. helyezést ért el. Felkészítője Kitczák Magdolna tanárnő volt.

Gratulálunk!

28. Kisbiológusok Találkozója

Kisbiológusok Találkozója logó

Iskolánk 28. alkalommal rendezi meg a Kisbiológusok Találkozója című versenyt általános és középiskolás diákok számára 2020. március 20-án.
Jelentkezési határidő: 2020. március 13.

Minden további tudnivaló a versenyről

Fejér Megyei Diáknapok 2020

Az iskola által kijelölt kapcsolattartó maximum három nevezést rögzíthet egy diák nevére. Regisztráció: február 13. – március 3.

Jelentkezési kategóriák

Minden információ elérhető az FMD honlapján

Tagintézmény-vezetői pályázat

A Dunaújvárosi Tankerületi Központ pályázatot hirdet a Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és Kollégium Tagintézménye tagintézmény-vezetői beosztása ellátására.

Részletesen a pályázatról

Széchenyi István Iskolafejlesztési Alapítvány

Köszönjük mindazok segítségét, akik az elmúlt években támogatták iskolánk alapítványát; kérjük, hogy – lehetőségeikhez mérten – ebben az évben is támogassák alapítványunkat a személyi jövedelemadójuk 1 %-ával!

Alapítványunk adószáma
18481288-1-07
Alapítványunk számlaszáma
K&H Bank Zrt. 10400463 - 00008963 - 00000004

További információk: A Gimiről > Alapítványunk, díjaink

Külföldi nyelvtanulási program

A Kormány 2019. február 6-i döntése értelmében 2020-tól a 9. és 11. évfolyamos, nappali tagozatos gimnáziumi és szakgimnáziumi tanulók kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvtanulásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv alapján tanulható első idegen nyelvek (angol, német, francia, kínai) célországaiban.

Részletes információk