Ideiglenes felvételi lista 2018

Tisztelt Felvételizők, Kedves Szülők!

Az alábbiakban hozzuk nyilvánosságra iskolánk ideiglenes felvételi jegyzékét a 20/2012 EMMI rendelet 40 §-a alapján, tagozatkódonként. A tanulókat oktatási azonosítójuk alapján rendeztük növekvő sorrendbe a könnyebb kereshetőség miatt. Az utolsó oszlopban (Rangsor) szereplő szám mutatja, hogy a jelentkező hányadik a sorrendben. A rangsorolás a felvételi tájékoztatónkban szereplőknek megfelelően történt.

Felhívjuk a Jelentkezők és Szüleik figyelmét arra, hogy alaposan gondolják meg jelentkezési sorrendjük esetleges módosítását (2018. március 21-22., az általános iskolában).
Azt javasoljuk, hogy a jelentkezések sorrendje azt tükrözze, amit a tanuló valóban szeretne, mert ez a rangsor tájékoztató jellegű (nem tudni, hogy ki és mit jelölt még be). Előfordult például, hogy az általános képzésre még felvettünk olyan tanulót is, aki az ideiglenes felvételi jegyzéken 130 fölötti sorszámmal szerepelt. A végleges felvételi döntésről a felvételt hirdető középfokú iskolák 2018. április 27-ig küldik meg az értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak, addig az időpontig ők maguk sem ismerik azt, így erről felvilágosítást sem tudnak adni.
A tanulók az értesítésben tájékoztatást kapnak az esetleges fellebbezés módjáról (ezt a fenntartó – Dunaújvárosi Tankerületi Központ – bírálja el).

Dunaújváros, 2018. március 13.