Díjazottak

gimidij

Gimi-díj

A Széchenyi István Gimnázium volt tanulói által alapított díjat az a végzős tanuló kaphatja, aki tanulmányi ideje alatt jó tanuló volt és valamilyen területen kimagasló eredményt ért el. A kitüntetést a ballagási ünnepségen az alapítók képviselője adja át. A díjjal pénzjutalom, emlékplakett és egy, az alapítók képviselője és a Széchenyi István Gimnázium igazgatója által aláírt oklevél jár.

2015-ben díjazottak:

Ádám Anna

Balla Zsuzsanna

Jójárt Bence

Zloch Istvánné tanár


Széchenyi-lánc

Az iskola szülői szervezete által alapított díjat olyan végzős tanuló kaphatja meg, aki a sport és/vagy kultúra területén odaadóan segítette az iskola törekvéseit, eredményeivel öregbítette az intézmény hírnevét, munkájával, hozzáállásával példaképként állítható fiatalabb diáktársai elé. A mérlegelésnél fontos szempont, hogy ezeket az eredményeket, teljesítményeket az iskola “színeiben” és az iskola érdekében érje el. A jelölttel szembeni további elvárás, hogy tanulmányi munkáját képességeihez mérten jó szorgalommal végezze a négy év során. A kitüntetést a ballagási ünnepségen az iskolai szülői szervezet képviselője adja át. A kitüntetés egy gravírozott medállal ellátott ezüst nyakláncból és egy méltató oklevélből áll.

2015-ben díjazottak:

Bartek Virág

Vad Virág

Priol Balázs


A Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium Iskolai Szülői Szervezete  jutalomtárgyat adományozott a következő tanulóknak 2015-ben:

Kovács Tamás

Müller Márta

Rozsnyai Virág


A Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium Iskolai Szülői Szervezete jutalomkönyvet adományozott 2015-ben a következő tanulóknak:

Fazekas Szilvia

Hóbor Noémi

Kargli Mirjam

Szeitl Ákos


BALLAGÁS 2015 – KÉPEK