Írásbeli felvételi vizsga

cimer

Kedves Szülők és Jelentkező Diákok!

Örülünk, hogy iskolánkban szeretnék megírni a felvételi eljárást megelőző írásbeli vizsgát, erről mindenki névre szóló behívót is kapott tőlünk, melyet a vizsgára el kell hozni!

Tájékoztatom Önöket a vizsgával kapcsolatos tudnivalókról:

  • Nyolcadikosok esetén az írásbeli vizsga időpontja: 2015. január 17. 10:00 (szombat).
    9:30 -tól gyülekezés a vizsgabehívóban szereplő termeknél

10-10:45-ig a magyar nyelvi feladatlap kitöltése
10:45-11-ig szünet a felvételiző diákok számára
11-11:45-ig a matematika feladatlap kitöltése

  • Negyedikesek esetén az írásbeli vizsga időpontja: 2015. január 17. 10:00 (szombat).
    9:30 –tól gyülekezés vizsgabehívóban szereplő termeknél, a szülők az aulában várhatják meg gyermeküket

10-10:45-ig a magyar nyelvi feladatlap kitöltése
10:45-11-ig szünet a felvételiző diákok számára
11-11:45-ig a matematika feladatlap kitöltése

A felvételi vizsga során – körzőn és vonalzón kívül – semmiféle segédeszköz (pl. számológép) nem használható (kivéve azokat, akik sajátos helyzetük miatt erről határozatot kaptak). A felvételi feladatlapokat tollal kell kitölteni.
Kérjük, hogy a tanulók feltétlenül hozzák magukkal diákigazolványukat vagy személyi igazolványukat.

  • A kijavított feladatlapokat a vizsgázó és szülője január 23-án (pénteken) 8:00-16:00 óra között megtekinthetik. A megtekintéskor a vizsgázó vagy szülője a dolgozatokról kézzel vagy elektronikus úton, pl. digitális fényképezőgéppel másolatot készíthet, hivatalos javítókulcstól eltérő értékelés esetén az értékelésére írásban észrevételt tehet, amelyet január 26-án (hétfőn) 16:00 óráig adhat le az iskolában.
  • Fénymásolásra sajnos nincs lehetőség!
  • Az igazgató aláírásával és az iskola körbélyegzőjének lenyomatával ellátott, a feladatonkénti részletezett pontszámokat, valamint az összpontszámot tartalmazó, a tanuló nevére kiállított értékelő lap átvehető az iskola titkárságán január 23-a és január 30-a között 8:00-tól 16:00 óráig. Az át nem vett értékelő lapokat február 2-án postázzuk.
  • Emlékeztetem Önöket, hogy az írásbelire történő jelentkezés nem azonos az iskolánkba történő jelentkezéssel. A tanuló az értékelő lap ismeretében nyújtja be jelentkezési lapját, tanulói adatlapját, és vesz részt a felvételi eljárásban.
  • Tájékoztatom Önöket, hogy a pótló írásbeli vizsga időpontja: 2015. január 22-e, csütörtök 14:00 óra. Pótló felvételi vizsgát azok a tanulók írhatnak, akik az előző alkalommal nekik fel nem róható ok (pl. orvos által igazolt betegség) miatt nem tudtak részt venni az írásbelin.

Bármilyen kérdésben telefonon vagy személyesen szívesen állok rendelkezésükre.

Tisztelettel:

Müllerné Ódor Marianna – igazgató